Om Vinds Tømrerfirma

En passioneret tømrermester på Amager

For tømrermester Jacob Vind var der ingen tvivl. Han skulle arbejde inden for tømrer-/snedkerfaget og gerne med sin egen virksomhed på et tidspunkt. Arbejdet med træ har nemlig altid lagt lige til højrebenet for Jacob, da det ligger til familien. Derfor var det også helt naturligt for ham at starte Vind’s Tømrerfirma tilbage i 2014.

Et firma med mange kompetencer

Med mere end 20 års erfaring inden for branchen, fire tømrersvende, en lærling og et tæt samarbejde med andre virksomheder inden for alle håndværkerfag er Vind’s Tømrerfirma en virksomhed med mange kompetencer og en høj ekspertise, der kan varetage alle former for opgaver samt totalentrepriser.

Arbejdet bliver altid udført med fokus på det gode håndværk og et humør, der giver smil på læben. For det er med den indstilling, at arbejdet bliver gjort ordentligt, ned i detaljen og at kunden bliver glad.

”Det er jo mig, der i sidste ende lægger navn til. Så det betyder meget for mig, at mine medarbejdere og samarbejdspartnere altid leverer kvalitetshåndværk udført med et smil på læben samt er imødekommende over for vores kundens ønsker og behov”. – Jacob Vind, stifter af Vind’s Tømrerfirma.

Vind’s Tømrerfirma har base i Kastrup på Amager, men udfører også opgaver i København og på resten af Sjælland. Afstand er ingen hindring og der bliver derfor gerne kørt langt uanset opgave.

Virksomheden er desuden en del af brancheforeningen ”Dansk Byggeri” og Byg Garanti, som er kundens sikkerhed for, at arbejdet altid bliver udført til perfektion.