Professionel hjælp til byg af kolonihavehus på Amager og i hele København

Vil du gerne bygge et nyt kolonihavehus? Eller står du og skal renovere dit nuværende? Der er ikke noget så hyggeligt som at kunne trække ud i et kolonihavehus i weekenden eller på hverdage, hvor der har været lidt for meget run på.

Vil du derfor gerne bygge dit eget med hjælp fra en professionel tømrer på Amager eller have hjælp til at renovere dit nuværende, så det bliver endnu mere attraktivt at opholde sig i, står vi hellere end gerne til rådighed.

Det sker ofte, at vi får forespørgsler omkring nybyg af kolonihavehus eller renovering. Vi har derfor kompetencerne til at hjælpe dig – også så det bliver præcist, som du gerne vil have det.

Kontakt os nu

Vi tager os af det hele ved kolonihavehuset

Uanset hvor gennemgribende en renovering dit kolonihavehus står overfor eller hvor mange krav, du har til et nyt kolonihavehus, er der ikke det, vi ikke kan hjælpe dig med. Det særlige ved at hyre os ind til opgaven er nemlig, at vi ikke kun samarbejder med andre håndværkere, hvis vi trænger til nogle ekstra hænder. Vi samarbejder også med elektrikere og VVS’ere med flere, som vi kan kontakte, når der skal ordnes elektricitet og sanitet i kolonihaven.

Vi kan med andre ord tage os af det hele. Det sikrer ikke kun et en effektiv arbejdsgang, men giver dig også mere ro og tid til at tænke i løsninger, da du ikke selv skal ud og finde håndværkere til alle opgaver forbundet med renoveringen eller nybyggeriet af kolonihavehuset.

Det er nemt og enkelt.

Vi lytter til dine ønsker

Det er dig, der skal bruge kolonihaven. Dermed er det også vigtigt, at vi udfører opgaven i overensstemmelse med dine ønsker, så du bliver glad for at opholde dig der. Derfor arbejder vi gerne efter dine tegninger eller benytter os af materialer, som du gerne vil have, vi skal bruge. Vi giver naturligvis gerne vores besyv med ud fra vores erfaringer og ekspertise – men opgaven bliver altid udført, som du gerne vil have det.

Det er en del af vores gode service, hvor særligt kommunikationen står rigtig højt på listen. Vi vil jo så gerne give dig det kolonihavehus på Amager, som du drømmer om.

Hos os kan du derfor regne med, at et godt udført stykke arbejde og god service går hånd i hånd.

Kontakt os nu

Skal vi hjælpe dig med dit kolonihavehus?

Vi håber, vi har overbevist dig om, at vi er de rette til at hjælpe dig med dit kolonihavehus. Har vi det, eller har vi vakt din interesse, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon 30 70 32 53 eller sende os en mail på jv@vindstoemrer.dk for at høre nærmere eller for et uforpligtende tilbud.

Skriv til os her