Nyt tag? Vi hjælper dig gerne

Som husejer er det ikke til at undgå, at taget på et tidspunkt skal skiftes. Vind og vejr er hårdt ved taget og derfor kan selv mindre utætheder udvikle sig til store og dyre problemer. Vi har gennem årene udført mange tagudskiftninger og tagrenoveringer, hvilket har givet os en ekspertise og et kendskab til de mest moderne teknikker.

Vi skifter ikke taget for enhver pris, da vi altid først vurderer, om det overhovedet er nødvendigt, eller om en reparation kan gøre det.

Skal du, eller vil du gerne have lagt nyt tag, hjælper vi dig med at træffe beslutninger om materialer og udseende, så du får det bedst mulige resultat.

Kontakt os nu

Forlæng tagets levetid med en tagrenovering

Det er ret vigtigt med et stærkt og tæt tag på huset, hvis det skal kunne klare det hårde, danske klima. Opstår der derfor utætheder eller brud på dit tag, er det vigtigt, at du får det repareret hurtigst muligt, så det ikke udvikler sig til store indendørs skader eller skader på konstruktionen af huset.

Ofte behøver du slet ikke få et nyt tag, selvom skader er begyndt at opstå. Ved at få professionel hjælp til tagrenovering vil du i nogle tilfælde kunne udskyde at investere i et nyt tag i helt op til 20 år. Det er mange penge at spare.

Er du i tvivl om, hvorvidt du har brug for en tagrenovering eller et helt nyt tag, kommer vi gerne ud og giver et tagtjek. Det er helt gratis. Her får du en vurdering af tilstanden og et eventuelt tilbud på, hvad en tagrenovering vil koste.

Taglægning og tagrenovering for private og erhverv

Et tag kommer i mange udformninger og afskygning. Vi kan hjælpe dig uanset om det er tegl, eternit eller andre former for materialer der er brugt. Det eneste det kræver er, at vi får lov at give vores besyv med på opgaven.

Vi har mange års erfaring med tagrenovering og kan med garanti også hjælpe dig med din opgave.

Kontakt os nu

Taglægning og tagrenovering for private og erhverv

Som erfaren tømrer kan vi klare tagarbejde på private sommerhuse og boliger, ligesom vi også gerne sørger for at lægge nyt tag på store erhvervsejendomme. Dette gør vi både på Amager, i København og i Storkøbenhavn samt på hele Sjælland. Vi tager glædeligt imod enhver opgave og gør det med stor professionalisme. Hver gang.

Hvis du synes, det lyder som noget for dig, kan du ringe til os allerede i dag på telefon 30 70 32 53 eller sende os en mail på jv@vindstoemrer.dk.

Skriv til os her