Få nyt Badeværelse

Alle fortjener et badeværelse, der er rummeligt og behageligt at opholde sig i. For selvom badeværelset måske ikke er det rum, du bruger de fleste af dine timer, så er det alligevel et rum, der helst gerne skal fungere optimalt for, at du har det godt i din bolig.

Drømmer du om et nyt badeværelse, eller vil du bare gerne have renoveret dele af det, kan Vind’s Tømrerfirma hjælpe dig. Sammen med vores dygtigste samarbejdspartnere kan vi stå fra alt til nedrivning af dit gamle badeværelse til udførelsen af et nyt og moderne badeværelse efter dine ønsker og behov.   

Det er nemt og smart, da vi dermed er en alt-i-én løsning.

Kontakt os nu

Renovering af Badeværelse

Det er ikke altid, at et nyt badeværelse er den mest optimale løsning eller den rigtige løsning for dig. En renovering kan også gøre meget ved et badeværelse, og her hjælper vi dig naturligvis med alt lige fra materialevalg til indretning, hvis du har brug for det.

Med vores 20 års erfaring inden for branchen er vi et kompetent valg, når det kommer til renoveringen eller fornyelsen af dit baderum. Vi står derfor også gerne til rådighed med kyndig og professionel vejledning, så vi og du er helt sikre på, at løsningen lever op til det, du gerne vil.

Dagen starter og slutter på badeværelset

Og derfor synes vi også det er vigtigt, at det er et rum, man godt kan lide at være i. Vi går meget op i kvalitet og æstetik, og har derfor opbygget en meget stor erfaring med indretning, design og brug af unikke materialer. 

De kompetencer kommer i spil i alle opgaver, men især på badeværelser kan vi noget særligt. Vi bruger andre faggrupper som medspillere og går altid op i faglig stolthed, og i, at et projekt bliver styret rigtigt.

Kontakt os nu

Skal vi hjælpe dig med dit badeværelse?

Et badeværelse er ikke det nemmeste projekt at kaste sig ud i. Har du derfor brug for hjælp udefra for at sikre, at fliserne bliver sat rigtigt, og at VVS-arbejdet bliver udført korrekt, står vi naturligvis klar til at hjælpe dig med vores ekspertise.

Vi har gode priser, effektive medarbejdere og en sund arbejdsindstilling. Lyder det som det rette match for dig, kan vi kontaktes på telefon 30 70 32 53 eller på mail jv@vindstoemrer.dk.

Skriv til os her