Et nyt flot indgangsparti med et vindfang

Drømmer du om at gøre din bolig ekstra attraktiv med et flot og iøjnefaldende vindfang? Et vindfang udført i stil med huset er ikke alene flot og indbydende. Det er også økonomisk smart, da det kan spare dig for penge på varmeregningen, fordi kulden ikke bliver trukket direkte ind i huset. Derudover giver det også ekstra plads til familiens sko, tasker og overtøj, så det ikke fylder inden for i entreen.

Selvom det i dag er mindre populært at lave vindfang, end det var tilbage i 1950’erne, udfører vi hos Vind’s Tømrerfirma jævnligt denne type af opgaver. Kunne du derfor godt tænke dig at gøre noget ekstra ud af dit indgangsparti, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Kontakt os nu

Få et moderne vindfang

Når vi laver vindfang for boliger på Amager, København og resten af Sjælland, gør vi det ud fra, hvad der kan løfte udseendet på boligen. Vi gør det derfor altid med tanke på, at det skal være lyst, let at se på og generelt passe godt med den stil, boligen er opført i.

Der findes i dag et væld af løsninger og har du allerede ideer til, hvordan du tænker, det kunne se ud, lytter vi gerne til dig og laver en løsning efter dette. Har du allerede et vindfang, som du gerne vil have opfrisket, er dette også noget, vi gerne hjælper dig med.

Et vindfang skal tage imod, ikke afvise

Når man får gæster, eller blot ser på sit hus udefra, er det vigtigt, at det er imødekommende, venligt, og med en sjæl.

Et indgangsparti og et vindfang er det første mennesker rammer, når de kommer på besøg hos dig – og netop derfor ser vi det som et af de vigtigste elementer i et hus.

Vi designer og bygger med de bedste materialer, og kan tilpasse alle løsninger, så de passer ind i dit liv bedst muligt.

Kontakt os nu

Kontakt os og hør nærmere

Vi kan godt forstå, hvis du gerne vil gøre dit indgangsparti ekstra attraktivt. Derfor hører vi gerne fra dig, hvis du er interesseret i at vide nærmere om løsninger, materialer og priser på et vindfang til din bolig.

Vi er et ungt og effektivt tømrerfirma, som altid sidder klar til at rykke ud til den næste opgave, uanset hvor på Sjælland du befinder dig. Du kontakter os på telefon 30 70 32 53 eller på mail jv@vindstoemrer.dk.

Skriv til os her