Din tømrer til nybyggeri

Har du brug for en tømrer i forbindelse med nybyggeri? Vind’s Tømrerfirma tager sig mere end gerne af enhver form for nybyggeri. Det gælder uanset, om du skal til at bygge en ny villa, have opført et nyt sommerhus eller måske bare have bygget et flot og stort legehus til børnene. Uanset opgave sørger vi for, at det bliver, som du gerne vil have det med materialer i højeste kvalitet.

Kontakt os nu

Vi hjælper med nybyggeri på hele sjælland

Selvom vi holder til på Amager, er det ikke noget, vi lader os begrænse af. Vi kan godt lide at køre langt og kommer derfor også gerne ud og hjælper dig, selvom du måske ikke bor i København eller Storkøbenhavn.

Et nybyggeri kræver en samarbejdspartner, som man kan stole på. Sådan en samarbejdspartner er vi, da vi altid overholder aftaler og udfører opgaven effektivt og med sans for detaljerne. Det kører vi gerne langt for at bevise.

Vi har en bred vifte af samarbejdspartnere

Når der skal bygges en villa eller måske et sommerhus, kræver det mere end en erfaren tømrer. Men det behøver du ikke bekymre dig om at skulle finde, da vi samarbejder med en længere række af andre firmaer inden for håndværkerfaget.

Det er unikt og gør os i stand til at tilbyde veldisponeret og kompetent hjælp til dit nybyggeri, uden du behøver bruge tid på at ringe rundt og lave aftaler. Vi kan derfor hjælpe med alt lige fra større entrepriser til det hyggelige, private sommerhus ved vandet eller i skoven. 

Kontakt os nu

Lad os hjælpe med dit nybyggeri

Der er ikke noget, vi hellere vil end at hjælpe dig med at opfylde din drøm om en ny villa eller et nyt sommerhus. Men vi siger heller ikke nej til at være en del af en større entreprise, hvis du har behov for dette. For en nærmere snak om, hvad vi alt kan tilbyde, er du velkommen til at ringe til os i dag på 30 70 32 53 eller sende os en mail på jv@vindstoemrer.dk.

Vi glæder os til at hjælpe dig med dit nybyggeri.

Skriv til os her