Udvendig og indvendig renovering

Trænger udestuen til et løft både ude og inde? Eller skal hele lejligheden have en gennemgribende renovering? En renovering kan gøre rigtig meget for et hus såvel som for en lejlighed. Hos Vind’s Tømrerfirma har vi stor erfaring med renovering af huse, butikker og lejligheder i både større og mindre omfang.

Vi tager os derfor at alt lige fra:

Totalrenovering

Renovering af badeværelse

Renovering af køkken

Renovering af udestue

Opbygning af dele af huset efter brandskader

Renovering af butik

… Og meget mere! Uanset opgave tager vi professionelt hånd om det, så du kan få det resultat, du går og drømmer om. Som erfarent tømrerfirma har vi ret mange kompetencer, som dækker over alt lige fra udtænkning af planløsninger, gulv- og tagbelægning, maleropgaver og meget mere. Der er derfor ikke det, vi ikke kan hjælpe dig med i forbindelse med renoveringen.

Kontakt os nu

En renovering skal være en god oplevelse

Hos Vind’s Tømrerfirma gør vi en dyd ud af, at renoveringen af dit hus, butik eller lejlighed skal være en god oplevelse fra start til slut. Derfor overholder vi altid aftaler og deadlines som aftalt, ligesom vi sørger for at have en god og konstruktiv kommunikation med dig, så vi undgår misforståelser.

Faglig rådgivning er en fast del af at hyre os som tømrerfirma. Derfor kan du være helt sikker på, at du er i trygge hænder, bliver lyttet til og ikke mindst vejledt til de bedst mulige løsninger – og prisen aftaler vi naturligvis på forhånd.

Renovering er en nødvendig del af det at eje en bolig

Ejer du en bolig, eller en hvilken som helst bygning, er det en nødvendig del af det, at renovere løbende.

Vi arbejder fast for mange virksomheder, med deres løbende renovering. Og vi kan med garanti også hjælpe dig.

Vi kommer gerne uforpligtende forbi dig, til et eftersyn og kan give uforpligtende tilbud på netop din opgave.

Kontakt os nu

Kontakt os og hør nærmere om renovering

Vi vil rigtig gerne være med på sidelinjen til dit renoveringsprojekt. Ønsker du det samme med os, kan du blot ved at ringe på 70 30 32 53 eller skrive til jv@vindstoemrer.dk finde ud af, om vi kan hjælpe dig med netop det renoveringsprojekt, du skal i gang med.

Vi har allerede hjulpet mange på Amager, i København og på resten af Sjælland og er derfor helt sikre på, at vi også er de rette til at hjælpe dig.

Skriv til os her