Udskiftning til nye døre og vinduer på Amager

Som husejer, sommerhusejer eller endda kolonihavehusejer er det ikke til at komme udenom at skulle skifte dørene eller vinduerne på et tidspunkt. Særligt hvis de ikke er fremstillet i vedligeholdelsesfri materialer såsom plast.

Hvis du ikke længere kan undgå at skifte en dør eller måske alle vinduerne i dit hus, hjælper vi dig gerne til den bedste løsning både hvad angår kvalitet og pris. Vi er en lokal tømrer på Amager, som efterhånden har skiftet mange døre og vinduer ud for private og erhverv i Kastrup, Tårnby og Dragør med flere – vi hjælper derfor også hellere end gerne dig.

Kontakt os nu

Få en billigere varmeregning med udskiftning til nye døre og vinduer.

Er du træt af, at det trækker? Eller at du skal fyre dag ud og dag ind hele vinteren? Med vinduer og døre af ældre dato er det meget almindeligt at have en høj varmeregning, da de ikke kan holde på varmen. Med nye døre og vinduer, der er godt isolerede, er det noget helt andet, der venter dig.

For vælger du at udskifte dine nuværende døre og vinduer med mere energirigtige løsninger, kan du reducere dit varmeforbrug betragteligt. Ikke nok med det undgår du også træk og kuldenedfald – og bor du ud til en trafikeret vej, kan du også mindske støjen herfra.

Der er derfor en længere række fordele ved udskiftning af døre og vinduer. Så hvad venter du på?

Nye vinduer fra førende producenter

Hos Vind’s Tømrerfirma går vi meget højt op i, at de anvendte materialer er af høj kvalitet. Vi går ikke kompromis. Heller ikke når det gælder udskiftning af vinduer og døre. Vi samarbejder derfor med nogle af Danmarks førende producenter på markedet, så du er sikret en løsning, der er fuldstændigt i orden.

Vi samarbejder med: KPK, Outrup, Velfac, og Idealcombi

Med så professionelle samarbejdspartnere er vi i stand til at vælge en løsning til dig, der er optimal på alle ledder og kanter. Vi hjælper dig gerne med rådgivning omkring valget af vinduer, døre og producenter, da vi har et godt og indgående kendskab til de enkelte vinduestyper.

Kontakt os nu

Et flot finish, til en god pris

For os er det ikke alene vigtigt at hjælpe dig med at finde den rette løsning, og at montere dine vinduer og døre korrekt. Det er også vigtigt, at resultat bliver flot at kigge på. Derfor sørger vi altid for at udføre arbejde med en ensartet fuge omkring vinduerne, ligesom vi indvendigt har fokus på vindueskarme og lysninger.

Dette gør vi naturligvis til en god og fair pris, så du også har lyst til at bruge os en anden gang. Prisen er altid, som vi aftaler den til at være – der kommer ikke ekstra gebyrer eller andre uventede tilføjelser på fakturaen. Du kan derfor fuldt ud regne med os.

Hvis det lyder som noget for dig, og du har brug for en dygtig tømrer på Amager, er du velkommen til at kontakte os på telefon 30 70 32 53 eller sende os en mailjv@vindstoemrer.dk.

Skriv til os her