Vi er erfarne i gulvbelægning og gulvrenovering

Har du brug for professionel hjælp til et omfattende gulvprojekt? Eller trænger dine slidte gulve til at blive slebet eller skiftet ud? Som erfarent tømrerfirma hjælper vi på ugentlig basis både private og erhverv med belægning af gulve samt renovering af ældre og slidte gulve.

Et gulv har stor betydning for rummets eller boligens udtryk. Derfor kan vi godt forstå, hvis du gerne vil have hjælp til at finde det bedste frem i dine gulve eller helt skifte det ud for at opnå en helt anden oplevelse.

Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken løsning der er det rette for dit gulv, rummet eller boligen, kommer en af vores tømrere gerne og kigger på det eller tager en uddybende snak med dig over telefonen. Vi ønsker du skal være tryg i processen, og det bliver du kun, hvis vi sætter os grundigt ind i opgaven.

Kontakt os nu

Hvilke gulve tilbyder vi at lægge?

Som du måske allerede har opdaget, findes der et væld af gulve i mange forskellige materialer. Vi kan hjælpe med stort set alle typer af gulve og tilbyder blandt andet at lægge:

  • Plankegulve på strøer eller som flydende gulv
  • Parketgulve
  • Lamelgulve
  • Støbte gulve
  • Klinke- og stengulve

Vores passion ligger hos trægulve og at arbejde med træ. Men det betyder ikke, at det er de eneste gulvtyper, vi arbejder med. Ønsker du noget helt andet end et plankegulv eller laminat, tilpasser vi os til dine ønsker, så du får netop det gulv, du drømmer om.

Inden vi går i gang med at renovere eller lægge et nyt gulv, laver vi altid en tidsplan, en tegning og en aftale om pris, så der ikke dukker nogle uventede overraskelser op undervejs.

Nye gulve giver et frisk på pust i et hjem

Nogle gange er det de mindste ting der skal til for, at man kan nyde sit hjem igen. Et gulv er gennemgående igennem hele ens hus eller lejlighed, og bør derfor også være et oplag sted at renovere.

Det er altid synligt, og man kan med relativt få midler. gøre en meget stor forskel i sit hjem.

Kontakt os nu

Skal vi friske dine gulve op?

Vi elsker at arbejde med gulve og vil derfor også blive glade, hvis vi kan få lov til at lægge et nyt gulv for dig eller renovere dit nuværende. For priser og nærmere information kan du ringe til os på 30 70 32 53 eller sende os en mail på jv@vindstoemrer.dk. Så finder vi sammen ud af, om vi kan hjælpe dig og i så fald, hvordan vi løser opgaven bedst muligt.

Skriv til os her