Professionel montering af køkken

Køkkenet er boligens hjerterum. Det er her, vi laver mad morgen, middag og aften, ligesom det ofte også er her, vi samles for at snakke, lave lektier eller spise mad. Mange af os bruger rigtig mange timer i køkkenet. Derfor skal det også være i orden og bestå af løsninger, der giver dig en mere glidende hverdag i køkkenet.

Som professionel tømrer med mange timers fagarbejde bag os ved vi, hvad der skal til for at skabe et fint og funktionelt køkken i din bolig. Vi overlader os aldrig til tilfældighederne og tager derfor altid en forudgående snak med dig, så vi kan aftale ned i detaljer, hvordan dit køkken skal være.

Kontakt os

Hvordan foregår montering af køkken i praksis?

Det kan måske virke som lidt af et projekt at gå i gang med monteringen eller renoveringen af et køkken. Dog arbejder vi efter nogle faste procedurer som gør, at hele processen bliver struktureret og dermed overskuelig.

Skal du have et nyt køkken, starter vi naturligvis med at rive det gamle ned, hvorefter vores samarbejdspartnere sørger for at lave VVS, el og malearbejde. Når dit køkken er leveret til den aftalte tid, begynder vi monteringen af det. Det vil typisk tage et sted mellem en til tre dage.

Endeligt slutter vi naturligvis af med at finpudse de små detaljer, så du kommer hjem til et fuldt funktionelt køkken, der er pænt og harmonisk at se på.

Hvad koster montering og renovering af nyt køkken?

Det er altid meget forskelligt, hvad montering af et nyt køkken koster hos os – eller hvad renoveringen af dit nuværende vil koste. For prisen kan vi først regne ud, når køkkenet er tegnet. For når vi har tegningen, kan vi se, hvor stort køkkenet er, og hvor krævende monteringen dermed kommer til at være. Ud fra det giver vi dig en pris.

Når det er sagt, er vi et tømrerfirma med gode og konkurrencedygtige priser. Så det afgørende for dit budget bliver med al sandsynlighed, hvilken type af køkken du gerne vil have og i hvilke materialer, det skal udføres.

Kontakt os her

Lad os hjælpe dig med montering og opsætning af dit nye køkken.

Vil du gerne have os til at montere dit nye køkken eller høre nærmere om, hvordan hele processen foregår, kan du kontakte os direkte på telefon 30 70 32 53 eller sende os en mail på jv@vindstoemrer.dk. Så finder vi sammen ud af, om vi skal hjælpe dig med at opfylde dine køkkendrømme.

Kontakt os nu