Gipsarbejde for private og erhverv på Amager og i København

Har du brug for at få sat en skillevæg op? Eller have lavet et nyt loft? Hos Vind’s Tømrerfirma har vi en bred vifte af kompetencer. En af disse er gipsarbejde, som vi efterhånden har mange års professionel erfaring med.

Gipsvægge og gipslofter med eller uden stuk kan give enhver bolig et klassisk og smukt hjem, ligesom det kan få et mindre rum til at synes større på grund af den lyse farve på lofterne. Gipsvægge og gipslofter er nemme at vedligeholde og kan også hurtigt forvandles igen, hvis du ønsker en ny forandring.

Vi oplever en stadigt større efterspørgsel på gipsarbejde, netop fordi det giver en del muligheder og et helt andet udtryk i boligen. Ønsker du også at få lavet en væg eller måske et loft i gips, står vi derfor til rådighed.

Kontakt os nu

Hvilket gipsarbejde udfører vi?

Hos Vind’s Tømrerfirma vil vi helst ikke lade os begrænse. Derfor laver vi som udgangspunkt alle former for arbejde med gips.

Vi udfører ofte:

  • Skillevægge
  • Gipslofter
  • Rørkasser
  • Skørter

Gipsarbejde er en af vores kernekompetencer og noget, vi ofte udfører for vores kunder. Vi har derfor gennem årene udviklet en ekstraordinær ekspertise, ligesom vi formår at arbejde helt ned i detaljerne, så finishen bliver god.

Gipsarbejde på alle leder og kanter

Vi udfører altid vores gipsarbejde med de bedste materialer der findes inden for dette, da det sikrer dig et resultat af højeste og bedste kvalitet. Det er vigtigt for os, da det gør dig glad og tilfreds – og det er i sidste ende det, der har betydning for vores succes.

Når du hyrer os ind til gipsarbejde, skal du ikke tænke på levering af materialer. Det tager vi kyndigt hånd om, så du ikke behøver at have flere håndværkere ind over opgaven – og s så rydder vi naturligvis pænt op efter os.

Kontakt os nu

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gipsarbejde

Uanset hvilken form for gipsarbejde du har i tankerne, er du velkommen til at kontakte os for at høre, om det er noget, vi kan hjælpe dig med. Vi udfører gipsarbejde på Amager, i København og Storkøbenhavn samt mange andre steder på Sjælland.

Kontakt os derfor endeligt, da vi helt sikkert kan hjælpe dig eller give dig nogle nyttige tips med på vejen. Du kan ringe til os på telefon 30 70 32 53 eller sende os en mail på jv@vindstoemrer.dk.

Skriv til os her