30703253
Ring til os

Referencer

Referencer


Vind’s Tømrerfirma har udført en lang række forskellige projekter for både privatpersoner og virksomheder. Læs herunder et udpluk af hvad kunderne siger om Vind’s Tømrerfirmas arbejde.

Total renovering. Jeg har benyttet Vind’s Tømrerfirma til total renovering af 2 stk. andelslejligheder. Vind’s tømrerfirma er altid yderst stabilt! De har overholdt ALLE aftaler og yder en fantastisk service. Alt arbejdet er udført i høj kvalitet, her bliver der ikke gået på kompromis på noget tidspunkt, hvilket klart har afspejlet sig i vurderingerne af lejlighederne.
Jeg vil derfor til enhver tid anbefale alle at benytte Vind’s Tømrerfirma. Hvis nogle af Vind’s Tømrerfirmas fremtidige kunder skulle have spørgsmål eller ønsker at se hvad jeg har fået udført, skal I være velkomne til at kontakte undertegnet på mail: jahekbh@hotmail.com”. – Jan Hefler, november 2016.

Tømmerarbejde. Jeg har fået renoveret min udestue i 2016, arbejdet er virkelig godt og professionelt udført, derudover kommer til aftalt tid, rydder godt efter sig, kan kun anbefale firmaet til andre”. – Henning Tillemand, september 2016.

Reparation plankegulv. Vinds tømrerfirma leverede et fantastisk håndværk. Han reparerede et 100-årigt gammelt plankegulv ved at indsætte et bræt som matcher perfekt med de eksisterende planker. Andre tømrer ville ikke reparere det. Man får god service og han er yderst fair i sine priser. Jeg kan anbefale ham”. – Camilla, oktober 2016.

Nye vinduer. Jacob og hans folk satte nye vinduer i vores facade, det gik hurtigt og nemt, og vi fik også god rådgivning om valg af vinduer, inden arbejdet gik i gang. Vi er godt tilfredse”. – Irene Montiel, december 2016.

Ophæng og montering. Vinds tømrerfirma har ydet fantastisk service ved at montere skabe på mit badeværelse. Der var tale om hvor han både har repareret et hul i væggen og hængt skabe og vask op. Det ser super godt ud og er meget professionelt udført”. – Vibeke, december 2016.

Ønsker du at læse flere omtaler af Vind’s Tømrerfirma, klik her.


Få et uforpligtende tilbud