30703253
Ring til os

Profil

Profil


Vind’s tømrerfirma er en tømrer/snedker virksomhed, stiftet af tømrermester Jacob Vind i 2014. Virksomheden er del af brancheforeningen ”Dansk Byggeri”.

Tømrermester Jacob Vind har næsten 20 års erfaring indenfor snedker og tømrerfaget. Netop tømrerfaget ligger til Jacobs familie, og det – kombineret med Jacobs passion for at arbejde med træ, var årsagen til at Jacob valgte at starte en karriere indenfor tømrerfaget.

Vind’s Tømrerfirma er et mindre firma med ialt fire tømresvende samt en lærling, udover dette har firmaet tæt samarbejde med en lang række virksomheder indenfor alle håndværkerfag, hvilket betyder at Vind’s Tømrerfirma også varetager totalentrepriser.

Vind’s Tømrerfirma har base i Kastrup, men dette er ikke til hinder for, at virksomheden kan udføre tømrer- og snedkeropgaver på hele Sjælland.

Foruden at udføre et gennemført og dygtigt stykke håndværk i topkvalitet, går Vind’s Tømrerfirma højt op i at deres arbejde leveres med smil på læben og godt humør. Arbejdsglæden hos Vind’s Tømrerfirma hænger, udover deres passion for faget, sammen med deres kunders tilfredshed for det leveret stykke arbejde.

”Det er jo mig der i sidste ende lægger navn til, så det betyder meget for mig, at mine medarbejdere og samarbejdspartnere altid levere kvalitethåndværk udført med et smil på læben samt er imødekommende over for vores kundens ønsker og behov”. – Jacob Vind, stifter af Vind’s Tømrerfirma.


Få et uforpligtende tilbud