30703253
Ring til os

Tagarbejde

Tagarbejde


Nyt tag og tagrenovering

​Vinds tømrerfirma har mange års erfaring inden for tagkonstruktioner og renoveringer. Vi kan derfor tilbyde dig den bedste rådgivning inden for de mange forskellige tagløsninger. Vi renoverer og lægger tag på alt fra villaer og parcelhuse til sommerhuse og erhvervsejendomme.

Undgå dyre udgifter - Få et nyt tag

Selv mindre utætheder kan med tiden udvikle sig til større problemer, så du ender med at betale dyrt for ikke at have taget vare på problemet med det samme. Vores erfaring inden for tagkonstruktioner har givet os et bredt kendskab til de mest moderne teknikker. Vi kan hurtigt og professionelt vurdere, om dit tag udelukkende skal have en mindre reparation, eller om en større tagudskiftning er påkrævet.

​At lægge nyt tag på dit hus er et større projekt, og du skal træffe en række valg med hensyn til materialer, pris, holdbarhed og udseende. I forbindelse med en tagrenovering eller tagudskiftning, har du mulighed for at udvide dit boligareal, isætte ovenlysvinduer, forbedre dit lofts isolering og meget andet. Vi rådgiver dig, inden du tager en beslutning og gør det trygt og overskueligt for dig at få nyt tag på din ejendom.

​En totalentreprise på tagløsninger inkluderer stillads og lift, og hvad der ellers måtte være brug for i den givne situation. Vi kommer overalt i storkøbenhavn og hjælper med udførelse af nyt tag eller tagrenovering.


Få et uforpligtende tilbud