30703253
Ring til os

Renovering

Renovering


Totalrenovering med os på sidelinjen

Med udgangspunkt i gennemarbejdet forberedelse og veludført håndværk kan vi hos Vind’s Tømrerfirma hjælpe med stort set alle former for renovering. Med kompetencer inden for alt fra maleropgaver til udtænkning af planløsninger, gulv- og tagbelægning og bygning af diverse inventar, bør der ikke være tvivl om, at vi kan hjælpe alle typer af kunder, og vores ønske om at sætte kundens behov først giver os muligheden for at skabe tilfredsstillende løsninger hver gang.

 

Vi er med hele vejen

En renovering kommer tit på baggrund af et ønske om, at der skal ske noget nyt, eller f.eks. som følger af en brandskade eller lignende, og vi ved, at det derfor er væsentligt at tage i betragtning, hvad baggrunden for byggeriet er. Vi bruger denne viden til at sammensætte en løsning, hvor alt er inkluderet, og vi går ikke på kompromis med at yde fantastisk håndværk til gode priser. Vi kan i forbindelse med renovering hjælpe med f.eks.:

  • Renovering af lejlighed
  • Opbygning af dele af huse som følger af f.eks. brandskader
  • Reparation af små og større opgaver
  • Renovering af butik
  • Renovation af udestue
  • Og meget, meget mere…

 

Ring eller skriv

Du kan ringe til vores dygtige personale på telefon 30 70 32 53 eller skrive til dem på mail jv@vindstoemrer.dk, hvis du har spørgsmål angående løsning af dit renoveringsprojekt. Vi renoverer både større bygning for f.eks. store virksomheder og hjælper private med renovation af deres boliger. Vores løsninger tilbydes til fordelagtige priser, og godt humør, effektivitet og venlighed følger gratis med.


Få et uforpligtende tilbud