30703253
Ring til os

Nybyg

Nybyg


Nybyggeri med Vind’s Tømrerfirma

Som kyndig samarbejdspartner med mere end 20 års erfaring i håndværkerbranchen, giver vi dig hos Vind’s Tømrerfirma mulighed for at få et tilpasset nybyggeriprojekt, hvor der altid er fokus på godt humør, effektivitet, kyndighed og desuden på samarbejde og gensidig respekt. Nybyg er et vidt begreb, men det er intet problem for os – personalets erfaring betyder nemlig, at vi kan hjælpe med mange både store og små opgaver af høj kvalitet.

 

Vores løsninger er sikre

Vi sikrer ved hjælp af en god dialog og et tæt samarbejde med kunden, at den enkelte nybygningsløsning er efter kundens ønsker, og desuden har vi et altovertræffende fokus på at arbejde med godt humør og udføre grundigt og gennemført håndværk. Når det kommer til nybyg, går vi altså ikke på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi udfører, og åbenhed, ærlighed og venlighed er kendetegnene ord for vores medarbejdere.

 

Hvad har du brug for?

Fordi vi samarbejder med en lang række andre firmaer inden for håndværkerfaget, kan vi tilbyde en ekstremt veldisponeret og kompetent hjælp, hvad angår nybyg. Vi kan hjælpe med alt fra større entrepriser til mindre opgaver for både private og virksomheder.

 

Lad os hjælpe

Kontakt os allerede i dag på telefon 30 70 32 53, på mail jv@vindstoemrer.dk eller via kontaktformularen her på vores hjemmeside, hvis du har brug for hjælp til dele eller hele dit nybyggeri. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at hjælpe med en tilpasset løsning på dit projekt.


Få et uforpligtende tilbud