30703253
Ring til os

Kolonihave

Kolonihave


Professionel hjælp til byg af kolonihavehus

Hos Vind’s Tømrerfirma kan vi tilbyde professionel hjælp til dig, som står overfor at skulle bygge nyt eller renovere dit nuværende kolonihavehus. Vi har mere end 20 års erfaring inden for tømrer- og snedkerfaget, og vores kompetencer spænder derfor vidt, hvilket giver os muligheden for at hjælpe med dit kolonihavehus fra start til slut.

 

Specialister i kolonihaver

Vores mange års erfaring og vores kyndighed danner grundlaget for, at vi godt tør kalde os specialister i opførelse af kolonihavehuse. Ingen projekter er for store eller små til os, og derfor hjælper vi gerne med at opbygge et helt nyt kolonihavehus på en byggegrund, men vi kan også hjælpe med f.eks. opsætning af vægge eller andet i forbindelse med et kolonihavehus. Vi arbejder både effektivt og med godt humør, for vi ved, at et kolonihavehus er til for hyggelige stunder og en bedret livstil – så hvorfor ikke starte allerede ved byggeriet.

 

Kundens ønsker kommer først

Vi bygger og opfører kolonihavehuse præcis, som kunden ønsker, og det betyder, at vi f.eks. gerne arbejder efter kundens egne tegninger eller bruger kundens ønskede materialer. Vi mener, at god service og tilfredse kunder går hånd-i-hånd, og derfor bygger vi altid kolonihavehuse med den enkelte kunde for øje.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du kan på telefon 30 70 32 53 eller på mail jv@vindstoemrer.dk komme i kontakt med tømrermester Jacob, og her kan du bl.a. få et uforpligtende tilbud på opførelse af et kolonihavehus efter dine ønsker.


Få et uforpligtende tilbud