30703253
Ring til os

Køkken

Køkken


Nyt Køkken og køkkenmontering.

​Køkkenet er for rigtig mange familier det rum i huset hvor familien samles hver dag, der er derfor uendelige mange muligheder for køkkener. Priserne for køkkener varierer meget, de starter gerne ved omkring 10.000kr., hvilket er prisen for et billigt køkken, men derfra kan de koste op til en million. Der vil derfor også være stor kvalitetsforskel fra de billige til de meget dyre køkkener, dog skal det nævnes, at IKEAs og HTHs køkkener er i meget god kvalitet.

Et flot nyt køkken inklussiv køkkenmontering til hele familien

Et godt køkken er et personligt køkken, da det skal tilgodese din families mange behov i dagligdagen. Om køkkenet skal være minimalistisk, romantisk eller stil rent og om det skal være sort, hvidt, blåt og så videre. er mange af de spørgsmål vores kunder funderer over, og her kan Vinds tømrerfirma være din professionelle hjælp til det køkken, der passer til dit hjem og din families behov.​ Vi leverer et helt nyt køkken og sørger for køkkenmontering.

 

Kontakt os og hør mere

På telefon 30 70 32 53, på mail jv@vindstoemrer.dk eller via kontaktformularen her på vores hjemmeside, kan du kontakte os med ønsker og behov til dit køkkenprojekt. På den baggrund kan vi sende dig et uforpligtende tilbud, som er personliggjort således, at du får det, som du drømmer om. Vi hjælper med opsætning af køkkener, bygning af tilbehør og lignende for både virksomheder og private på hele Sjælland. 


Få et uforpligtende tilbud