30703253
Ring til os

Gulve

Gulve


Gulvbelægning og renovering af gulve.

Vi er hos Vind’s Tømrerfirma et erfarent og professionelt tømrerfirma, der dagligt løser et hav af opgaver inden for håndværkerfaget – bl.a. belægning af gulve, renovation af ældre, slidte gulve og nivellering af gulve. Vi sætter pris på at hjælp ved både store, omfattende gulvprojekter, men hjælper også glædeligt til ved mindre og jordnære opgaver vedrørende gulve i private boliger eller erhvervsejede ejendomme.  

 

Glæde og tilfredshed hver gang

Når vi hos Vind’s Tømrerfirma skal klare opgaver som f.eks. at lægge nyt gulv, gør vi det med stor fokus på glæde – både arbejdsglæde og glæde hos vores kunder, som vi altid arbejder for at gøre yderst tilfredse. Passionen bag firmaet ligger i at arbejde med træ, og derfor sætter vi f.eks. en ære i at arbejde respektfuldt og grundigt med trægulve. Det betyder dog ikke, at vi ikke også kan hjælpe med andre typer af gulve – vi tilpasser vores løsning til dine ønsker, så du kan få det gulv, som du drømmer om. Derudover overholder vi altid de aftaler, som vi laver med den enkelte kunder – eksempelvis en tidsplan, tegning eller aftale om pris. 

 

Kontakt os i dag

Hvis du skal have lagt nyt gulv eller ønsker at give dit nuværende gulv et friskt pust, må du ikke tøve med at kontakte vores kyndige personale på telefon 30 70 32 53, på mail jv@vindstoemrer.dk eller via kontaktformularen her på vores hjemmeside. Selvom vi holder til på Amager, arbejder vi med kunder af både privat og erhvervsmæssig kaliber på hele Sjælland.

 


Få et uforpligtende tilbud