30703253
Ring til os

Gipsvægge & lofter

Gipsvægge & lofter


Gips - ​Har du brug for at få udført gipsarbejde?

Ved Vinds tømrerfirma er vi din foretrukne hjælp, når det kommer til arbejde med gips i Storkøbenhavn.

Vi har mange års erfaring inden for arbejde med gips, og vi går altid meget op i kvalitet og at levere vores arbejde til den rette tid og den rette pris.

Professionelt arbejde i gips

Som udgangspunkt laver vi alle former for arbejde med gips. Vi er specielt eksperter i at lave skillevægge, lofter, rørkasser og skørter i gips. Arbejde med gips er en af vores kernekompetencer, og vi går meget op i, at vores arbejde er smukt og veludført med det bedste finish.

Vores store erfaring med gips samt vores fokus valg af markedets bedste materialer indenfor gips er din garanti for at få et resultat af den højeste kvalitet.

​For os er kunden altid i centrum, og vi ved godt, hvor generende det kan være at have håndværkere til at arbejde i hjemmet. Derfor sørger vi altid for at gøre arbejdet så hurtigt som muligt og til mindst mulige gene for jer. Vi leverer alle de nødvendige materialer, så i ikke behøver at have flere håndværkere ind over opgaven, og når vi er færdige, forlader vi altid opgaven pæn og ren.​

Få et uforpligtende tilbud på gipsarbejde​

Uanset hvilken form for gipsarbejde du er interesseret i at få lavet, så er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan rådgive dig og give dig de bedste tips med på vejen.

Du kan også få et uforpligtende tilbud, hvis du ringer på telefon 30703253 eller sendr os en e-mail på jv@vindstoemrer.dk


Få et uforpligtende tilbud