30703253
Ring til os

Badeværelse

Badeværelse


Drømmer du om nyt badeværelse?

Hvis du ønsker at ombygge, nedrive eller renovere dit nuværende badeværelse, er vi hos Vind’s Tømrerfirma den ideelle samarbejdspartner. Vi kan sammen med vores dygtige samarbejdspartnere tilbyde hjælp til alt fra nedrivning af dit gamle badeværelse til udførelse af komplet nyt moderne badeværelse efter dine ønsker.

Derfor er vi en alt-i-én løsning, som kan spare dig både tid og penge. Vi arbejder altid med stor effektivitet, og vores projekter tilbydes altid til konkurrencedygtige priser.

 

Bygning, rådgivning og vejledning

Vi har mere end 20 års erfaring med at udføre tømreropgaver, og det betyder, at vi har stor og kompetent viden inden for tømrerbranchen. Derfor udfører vi både byggeri og snedkeri, men vi står også gerne til rådighed med kyndig rådgivning og vejledning i forbindelse med f.eks. opsætning af et nyt badeværelse. På den måde kan du være sikker på, at dialog og samarbejde er en del af vores proces, og at dine behov derfor er i højsædet. Vi laver desuden badeværelser for både private og virksomheder, og vi kan derfor helt sikkert også hjælpe dig.

 

Vi kan hjælpe!

Et nyt og renoveret badeværelse kan være et omfattende projekt, og vi står derfor klar med hjælp, når denne er nødvendig. Vi kan kontaktes på telefon 30 70 32 53 eller på mail jv@vindstoemrer.dk, og på vores hjemmeside kan du desuden udfylde en kontaktformular, hvorefter vi vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Vi sætter en ære i at udføre badeværelser efter kundens ønsker, så tilfredshed altid er et resultat af vores arbejde.


Få et uforpligtende tilbud